Kommunikointi ja erityistarpeet hoidetaan helposti aluepäälliköiden kanssa ja siivoustiimin kanssa työ ajoitetaan sopimaan yhteen ravintolan aukiolon ja rytmin kanssa. Perussiivouksen lisäksi julkisivu, kuten ikkunat, ständit ja ulkotilat tuodaan tarpeen ja sesonkien mukaan kokonaisuuteen, parantamaan ravintolan myyntiä ja näkyvyyttä.
Ravintolasiivouksen palvelukokonaisuutemme kattaa ruoka- ja anniskeluravintoloiden sekä yökerhojen siivoukset. Näihin lukeutuvat myös erilaiset kahvilat, leipomot ja muut vastaavat elintarvikkeita käsittelevät yritykset.
Laajasta valikoimasta löytyvät sopivat tuotteet vastaamaan ravintolan tyyliä sekä asiakkaiden vaatimuksia.
Keradurin ammattisiivoojat:
- pitkä kokemus toimialasta
- tuntee asiakkaan tilat ja tarpeet
- sitoutuu asiakkaaseen pitkällä tähtäimellä
- hallitsee rutiinit, aineet ja laitteet
- on paikalla iloinen ja ystävällinen
- kommunikoi asiakkaan kanssa sujuvasti englanniksi
- on täsmällinen ja omaa terveet elämäntavat
Keradur yrityksenä:
- perustettu 1995
- vaativien yritysasiakkaiden siivousliike
- suomalais-filippiiniläinen oma henkilökunta, ei vuokratyövoimaa
- henkilökuntaa yhteensä 142
- Tilaajavastuu-palvelun Luotettava kumppani
- erinomaiset Oiva-raportit
Kohteet:
- 30+ elintarvikekauppaa
- 30+ ravintolaa ja kahvilaa
- 30+ kuntosalia ja urheiluhallia
- 30+ toimistoa
- 20+ taloyhtiötä
- 10+ erikoisliikettä
- 10+ konepajaa ja teollisuuslaitosta
- 10+ varastoa
- 5+ pääkonttoria
- 5+ päiväkotia